Едно чудесно място
за вашата почивка.

Къщи Шилковци - панорама

Къщи Шилковци

Къщи Шилковци разполага с леглова база от 24 места.

Уединение в планината с най-любимите същества – изкарайте райски в Къщи за гости Шилковци!

Вили Шилковци са на 10 километра от град Елена, сгушени в очарованието на Еленския Балкан, където може да се отдадете на все по-популярния в България дегустационен туризъм и да вкусите местните деликатеси Еленски бут и Филе Елена, приготвени по стари рецепти и с дъхави подправки.

Отсядането в Къщи за гости Шилковци обаче не е свързано единствено с очарованието на Еленския Балкан. Постарали сме се да предложим на гостите си нещо специално, характерно за този тип почивка в планината.

Къщи Шилковци - басейн

Отпускате се и създавате собствен климат с приятелите.

Къщи за гости Шилковци е комплекс от 4 самостоятелни вили, идеален за почивка в планината, весели разговори, отпускащи разходки сред природата.

А децата? Ще се наслаждавате на грейналите им личица, докато търчат по голямата поляна на комплекса. Дворът около четирите къщи за гости е ограден, така че колкото и щуро да играят, хлапетата няма да изчезнат от погледа Ви.

Както впрочем и автомобилите! В рамките на комплекса има паркинг и може да ги наблюдавате постоянно.

А самите къщи за гости? Спретнати, чисти и удобни, но предлагащи натурална обстановка. Напълно забравяте помпозната, стерилна атмосфера в големите курорти и хотели.

Къщи Шилковци - двор

Вземете всички любими същества – на незабравима ваканция в Къщи за гости Шилковци! 

През деня се разхлаждате в басейна, който разполага и с детска част, а вечер се наслаждавате на вечеря на открито с храна, приготвена на жив огън в барбекютата на двора.

Райско, нали? На Ваше разположение има и механа с кухня, за да приготвите нещо различно.  И сте абсолютно уединени с любимите хора – наоколо няма други къщи за гости.

Вземете и Вашите домашни любимци, ако имате такива!

Заповядайте!

© Всички права запазени 2019 | Къщи за гости Стойчевци и Шилковци | Изработка ФиУеб ЕООД

Made with Mobirise ‌

Web Page Maker