Едно чудесно място
за вашата почивка.

Къщи Стойчевци - панорама

Къщи Стойчевци

Къщи Стойчевци разполага с леглова база от 12 места.


Заповядайте във Вили Стойчевци
– в село Стойчевци, на 4 километра от град Елена. Отдайте се на целебна почивка в Еленския Балкан. 

Пасторален рай, в който да избягате. Избягайте от лудницата на големия град, от суетата, от ангажиментите. Останете сами, сред ухания на дърво, билки, гозби с интересни подправки, тъкани черги, тишина.

Всичко е готово, щом пристигнете. Двете къщи за гости ще са напълно готови за Вашето гостуване и бленувано уединение. Ще сте сами – без срещи с персонал и домакини. Всяка разполага с 2 спални, кухненски бокс, баня и тоалетна и побира 4-6 човека.

Къщи Стойчевци

Свежи сутрини, романтични вечери

Всяка къща за гости има веранда с гледка към целия двор, на която да се наслаждавате на кафето сутрин и на прохладата и хубавото вино вечер.

Идеални условия за малки деца. Вили Стойчевци имат ограден двор, на който спокойно да пуснете децата да играят на воля в детския кът и около люлките.

Спокойствие и симпатични съседи. Ако не си уредите почивка с приятели, определено ще се замислите за съседите си. В къщи за гости Вили Стойчевци отсядат само хора, които търсят спокойна и културна почивка, сред природата. Подбираме гостите си така, че да си паснат – даже може да станете семейни приятели с Вашите съседи.

Къщи Стойчевци - басейн

Атмосфера за приятели.

Към сприятеляване предразполага и атмосферата във Вили Стойчевци. Всичко наоколо е природно, пасторално, откъсващо големия град.
Дворът е общ, има открит басейн и беседка с барбекю за вълшебни вечери с храна, приготвена на жив огън. За автомобилите сме осигурили паркинг в двора, за да са Ви постоянно под око.

Места за разходки. Около Вили Стойчевци има еко пътеки и живописни места за разходка и пикник. А ако сте запалени риболовци, на 2 километра от комплекса може да се насладите на язовир Йовковци.

Заповядайте в къщи за гости Вили Стойчевци и се отдайте на целебна почивка в Еленския Балкан! 

Заповядайте!

© Всички права запазени 2019 | Къщи за гости Стойчевци и Шилковци | Изработка ФиУеб ЕООД

Created with Mobirise ‌

Free Web Site Design Software